



🍴 Pop-uprestaurant met Rhiz’Home – 26 juli op het Domaine
Op vrijdag 26 juli verwelkomt Domaine de l’Ambassadeur een nieuw pop-uprestaurant in samenwerking met Rhiz’Home – geëngageerde kok.
Op het menu: een seizoensgebonden, creatieve keuken met diepe wortels in het lokale terroir, waarbij producten van lokale boerderijen, tuinpluk en het vakmanschap van gepassioneerde ambachtslieden in de kijker worden gezet. Een uitnodiging om authentieke en verfijnde smaken te ontdekken in een warme en rustige omgeving.
7-gangenmenu – €79, inclusief brood en boter, koffie of kruidenthee.
Seizoensgebonden amuses
Drafchips met Espelettepeper, hummus
Groentemaki met bloemenazijn
Pindamarshmallow
***
Ceviche van forel uit Fourneau Marchand
Gekonfijte kerstomaatjes, gerookte mozzarella, basilicum-chiliolie, krokante groenten, maanzaadkrokantje
***
Ei van de mobiele kippenren L’Corty
Geconfijt eigeel, kimchi, wasabi espuma, sesamcroutons
***
Ravioli van zomergroenten van Ferme de Pâques en ricotta van Côte Rouge
Lacto-gefermenteerd sap, geroosterde pompoenpitolie en pompoenpitten
***
Eend van Ferme des Sens, op twee manieren bereid
Variaties van rode biet, rood fruit, jonge spinazie, gereduceerde saus
***
Panna cotta met amandelmelk en lavendel uit de tuin
Trio van perziken, honing uit Witry, ijs van perzikblad, gekarameliseerde amandelen
***
Zoete lekkernijen
Canelés met spelt-eau-de-vie
Gerookte truffels met den
Citroen-verveine lolly
📍 Rue Saint Ouen 8, 6860 Léglise – Ebly
📨 Reserveren verplicht via contact@domainedelambassadeur.be
📞 Info: +32 (0)61 21 59 19
⚠Gelieve allergieën of voedselintoleranties bij de reservatie te melden.
👉 Beperkt aantal plaatsen – reserveer tijdig!
📸 Fotocredit : Camille Bertin