🍽️ Een culinair weekend met Rhiz’Home

Op 11, 12 en 13 april verwelkomen we Rhiz’Home op het Domaine voor een nieuw pop-up restaurantweekend.

Achter Rhiz’Home staat Benjamin, een gepassioneerde kok die werkt met lokale en seizoensgebonden producten, met respect voor het land en de mensen die het bewerken. Hij wordt bijgestaan door Mathilde, die hem dit weekend in de keuken ondersteunt.

Het menu is opgebouwd rond zorgvuldig gekozen streekproducten: vlees, groenten, kaas, brood… alles met eenvoud en vakmanschap bereid, in een gezellige sfeer.

đź“… Drie momenten om aan tafel te schuiven:

  • Vrijdag 11 april (avond)
  • Zaterdag 12 april (avond)
  • Zondag 13 april (middag)

Zin om het helemaal rustig aan te doen? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar om het weekend in alle stilte te verlengen, aan de rand van het woud van Anlier.

📞 Info & reservaties: 061 21 59 19
đź“§ contact@domainedelambassadeur.be

 

RGPD
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.