🍽️ Een culinair weekend met Rhiz’Home

Op 11, 12 en 13 april verwelkomen we Rhiz’Home op het Domaine voor een nieuw pop-up restaurantweekend.

Achter Rhiz’Home staat Benjamin, een gepassioneerde kok die werkt met lokale en seizoensgebonden producten, met respect voor het land en de mensen die het bewerken. Hij wordt bijgestaan door Mathilde, die hem dit weekend in de keuken ondersteunt.

Het menu is opgebouwd rond zorgvuldig gekozen streekproducten: vlees, groenten, kaas, brood… alles met eenvoud en vakmanschap bereid, in een gezellige sfeer.

đź“… Drie momenten om aan tafel te schuiven:

  • Vrijdag 11 april (avond)
  • Zaterdag 12 april (avond)
  • Zondag 13 april (middag)

Zin om het helemaal rustig aan te doen? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar om het weekend in alle stilte te verlengen, aan de rand van het woud van Anlier.

đź“ž Info & reservaties: 061 21 59 19
📧 contact@domainedelambassadeur.be